Goldshake - HD XL Pack

Discussie over analoge en digitale TV via de kabel

Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Sypro op 05 Okt 2009 13:05

Ik heb een tijd geleden gelezen dat Telenet gratis een nieuwe pack had toegevoegd aan de Goldshake genaamd "HD XL Pack". Ik zelf heb die Goldshake al een lange tijd(van voor de toevoeging), maar niet die pack. Nu de vraag is: is het alsnog mogelijk die pack GRATIS te verkrijgen als upgrade ? Ik had maanden geleden gelezen dat het mogelijk was om gewoon terug te upgraden naar diezelfde Goldshake, maar ik ben bang om terug €50 activatie kosten te moeten betalen. Het lijkt een veel voorkomend probleem maar toch vind ik er niks van terug op internet.

Kan iemand meer duidelijkheid scheppen over dit probleem.
Sypro
Pas aangesloten op het internet
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 05 Okt 2009 12:55

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Charlotte op 05 Okt 2009 14:23

Het HD XL Pack is gratis beschikbaar voor alle Shake+ formules met Digital TV. Dit geldt niet voor de gewone Shakes.

Er zijn twee mogelijkheden:
- je kunt je Shake opwaarderen naar een Shake+, waardoor je automatisch over het HD XL Pack beschikt
- je kunt het HD XL Pack nemen voor €10 per maand bovenop je Goldshake.
Vragen in verband met Telenet? Bezoek Telenet Klantenservice.
Je abonnement beheren of je aanrekeningen online bekijken? Bezoek Mijn Telenet.
Wil je me een privébericht sturen? Lees dan ajb eerst dit topic.
Gebruikers-avatar
Charlotte
ISP medewerker
 
Berichten: 2217
Geregistreerd: 17 Okt 2007 10:48

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Sypro op 05 Okt 2009 14:56

Bij het opwaarderen worden er dan activatie kosten aangerekend ? Gebeurd dit gewoon via het online "bestellen" formuleer op de Telenet website ? Ik vind het allemaal nogal vaag omdat dat +pack helemaal gelijk is aan wat ik nu heb. Ik neem dus aan dat dit gewoon een naamsverandering van het product zelf was.
Sypro
Pas aangesloten op het internet
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 05 Okt 2009 12:55

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Charlotte op 05 Okt 2009 15:18

Er worden geen activeringskosten aangerekend indien alle producten van je Shake onveranderd blijven bij het overstappen naar de Shake+ formule.

Je betaalt enkel een activeringskost wanneer je bij de overstap naar een Shake+ een downgrade doet van je internetabonnement, of een nieuw product of een extra digibox/digicorder neemt.
Vragen in verband met Telenet? Bezoek Telenet Klantenservice.
Je abonnement beheren of je aanrekeningen online bekijken? Bezoek Mijn Telenet.
Wil je me een privébericht sturen? Lees dan ajb eerst dit topic.
Gebruikers-avatar
Charlotte
ISP medewerker
 
Berichten: 2217
Geregistreerd: 17 Okt 2007 10:48

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Drizzle op 05 Okt 2009 21:55

Charlotte schreef:- je kunt het HD XL Pack nemen voor €10 per maand bovenop je Goldshake.

:? ????? (het is maandag zeker)

Als je bij een bestaande Goldshake het HD XL pack toevoegt, dan wordt dat automatisch een Goldshake+ en gaat de prijs van 50 naar 55 euro.
Die 10 euro is enkel voor mensen die geen shake hebben of willen!
1 + 1 = 3
Gebruikers-avatar
Drizzle
Leecher
 
Berichten: 239
Geregistreerd: 02 Feb 2006 21:01

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Charlotte op 06 Okt 2009 01:03

Je hebt gelijk, bedankt om me te corrigeren.
Vragen in verband met Telenet? Bezoek Telenet Klantenservice.
Je abonnement beheren of je aanrekeningen online bekijken? Bezoek Mijn Telenet.
Wil je me een privébericht sturen? Lees dan ajb eerst dit topic.
Gebruikers-avatar
Charlotte
ISP medewerker
 
Berichten: 2217
Geregistreerd: 17 Okt 2007 10:48

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Sypro op 06 Okt 2009 15:32

Dus als ik een upgrade will doorvoeren van de shake(Shake Internet & Digitale TV & Telefonie) die ik nu heb moet ik gewoon nog een keer het "Shake+ Internet & Digitale TV & Telefonie aan 75€" aankopen via de online shop ? Ik vraag dit omdat het er op lijkt tijdens de bestelling dat je een extra digicorder besteld/thuis installatie terwijl ik dat helemaal niet wil. De online support is ook helemaal niet duidelijk want die zegt alleen dat het mogelijk is.
Sypro
Pas aangesloten op het internet
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 05 Okt 2009 12:55

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Charlotte op 06 Okt 2009 16:19

Ik denk dat je best gewoon even belt met Telenet met de vraag om dit te wijzigen. In de meeste gevallen kan de wijziging direct worden uitgevoerd.
Vragen in verband met Telenet? Bezoek Telenet Klantenservice.
Je abonnement beheren of je aanrekeningen online bekijken? Bezoek Mijn Telenet.
Wil je me een privébericht sturen? Lees dan ajb eerst dit topic.
Gebruikers-avatar
Charlotte
ISP medewerker
 
Berichten: 2217
Geregistreerd: 17 Okt 2007 10:48

Re: Goldshake - HD XL Pack

Berichtdoor Sypro op 06 Okt 2009 16:49

Ja lijkt mij het beste uiteindelijk.

Bedankt allesinds.
Sypro
Pas aangesloten op het internet
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 05 Okt 2009 12:55


Terug naar Televisie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 24 gasten

cron