Mijn Telenet - werkt niet

Discussie over de Telenet Internet producten, telemeter, ...

Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 11 Apr 2011 17:11

Ik probeer al de ganse dag bij 'Mijn Telenet' aan te melden maar krijg "Unknown error".

Wel origineel, moet ik onthouden voor mijn eigen software pakketten, als ik
zelf niet meer weet wat er scheelt : Unknown error.
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 13 Apr 2011 18:12

Maandag contact gehad met de helpdesk.
Mijn login werd blijkbaar maar half teruggevonden.
Nog aan het wachten op een oplossing.
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor robokat op 13 Apr 2011 18:20

Heb net hetzelfde voor. Aanmelden bij yelo.be gaat ook niet ('onjuiste aanmeldgegevens').

Blijkbaar is dit een ruimer probleem ?
robokat
Surfer
 
Berichten: 41
Geregistreerd: 25 Apr 2006 12:49

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 13 Apr 2011 18:48

Net ook yelo getest, lukt ook niet.
Bij de helpdesk vond men mijn login niet, maar wanneer ik die opnieuw probeerde aan
te maken lukte dit ook niet. (bestaande login)
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Polleke op 14 Apr 2011 12:15

Het is hoog tijd dat ze bij telenet eens bekwame mensen gaan aanwerven, ik wacht al ruim 3 weken om een e-mail adres te laten verwijderen, dit lukt zelf niet via mijn telenet, ook
hier een foutmelding, maar zo te zien hebben ze het ginder na 3 weken ook nog steeds niet gevonden...
Gebruikers-avatar
Polleke
Leecher
 
Berichten: 200
Geregistreerd: 13 Apr 2011 12:55

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 15 Apr 2011 17:55

Vandaag nogmaals gebeld.
Hun "maximum 5 werkdagen" werd nu "ten minste 5 werkdagen"
Dus nog geduld hebben tot maandag of ten laatste dinsdag, hun woorden. (Dit zijn dan 7 werkdagen.)

Tip : als je naar de klantendienst belt, bel dan op Telenet hun kosten : 0800/66.046
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Judge Fredd op 15 Apr 2011 22:54

Ik geraak er ook niet in.

Foutmelding die ik krijg : "Interne fout. Gelieve even later opnieuw te proberen."
Gebruikers-avatar
Judge Fredd
Leecher
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 28 Okt 2007 11:26
Woonplaats: Aalst

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Polleke op 15 Apr 2011 23:29

hier idem....
Afbeelding

en voor klantendienst werkt het gratis nummer 0800/66555 ook
Gebruikers-avatar
Polleke
Leecher
 
Berichten: 200
Geregistreerd: 13 Apr 2011 12:55

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Patje-Redfan op 16 Apr 2011 10:26

Dat is maar voor komende maandag 18/04 dat je niet zal kunnen aanmelden, wegens werken.
Intel® Dual-Core E5200. Ram: 4GB |Windows 7 Home Premium x64|| Qihoo 360 Internet Security || Telenet Whop 60-5 Internet +Telefonie+Digi.TV| Docsis 3.0.Modem/Wifi CBN SVG6540E.
Whop 60-5 test: http://www.speedtest.net/result/3565328494.png
Gebruikers-avatar
Patje-Redfan
MegaMailer
 
Berichten: 537
Geregistreerd: 24 Nov 2008 13:01
Woonplaats: Rollegem-kapelle [West vlaanderen]

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 16 Apr 2011 10:48

Patje-Redfan schreef:Dat is maar voor komende maandag 18/04 dat je niet zal kunnen aanmelden

Ik kan al de ganse week niet meer aanmelden ! (Mijn telenet & yelo)
Hopelijk gaan ze dit dus tijdens de aangekondigde downtime eindelijk oplossen.

Patje-Redfan schreef:wegens werken.

Werken ? Oplossen van hun eigen gepruts !
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Patje-Redfan op 16 Apr 2011 10:53

Tjah raar dat sommigen problemen hebben, ze zullen wel ergens geprutst hebben met login gegevens _ hier werkt het alvast om naar "mijn telenet" te gaan ...
Intel® Dual-Core E5200. Ram: 4GB |Windows 7 Home Premium x64|| Qihoo 360 Internet Security || Telenet Whop 60-5 Internet +Telefonie+Digi.TV| Docsis 3.0.Modem/Wifi CBN SVG6540E.
Whop 60-5 test: http://www.speedtest.net/result/3565328494.png
Gebruikers-avatar
Patje-Redfan
MegaMailer
 
Berichten: 537
Geregistreerd: 24 Nov 2008 13:01
Woonplaats: Rollegem-kapelle [West vlaanderen]

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 16 Apr 2011 10:58

Ik vermoed dat er iets is misgelopen met bepaalde gebruikeraccounts.
Deze accounts bestaan nog, want opnieuw aanmaken lukt ook niet.
Bij het proberen inloggen loopt het fout.
En er zijn blijkbaar meerdere foutboodschappen.
(unknown error, interne fout, abonnement wordt verwerkt, ...)
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor BigBoss op 16 Apr 2011 10:59

Hier geen enkel probleem met inloggen.
Bijlagen
01.jpg
BigBoss
Surfer
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 02 Apr 2011 11:45

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor BigBoss op 16 Apr 2011 12:15

probeer bij de buren eens met jou accaunt gegevens.
BigBoss
Surfer
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 02 Apr 2011 11:45

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Polleke op 16 Apr 2011 16:38

Hier al op 4 plaatsen geprobeerd, het heeft echt niets met de pc te maken hoor, het zit hem ginder bij telenet, zie vorige printscreen, daar staat duidelijk interne fout !!
Gebruikers-avatar
Polleke
Leecher
 
Berichten: 200
Geregistreerd: 13 Apr 2011 12:55

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor wvy op 18 Apr 2011 07:44

Hier zelfde probleem.
Ik kan wel inloggen op mijn Telenet maar krijg ook volgende melding:
Internetabonnement in verwerking
We kunnen de gegevens van je internetabonnement momenteel niet weergeven omdat we je Fibernet-bestelling nog verwerken.
Van zodra de Telenet-technicus is langsgeweest om Fibernet te installeren bij je thuis, kun je in Mijn Telenet opnieuw je internetabonnement raadplegen en beheren.



Tevens moest vorige nacht mijn Telemeter op 0 komen te staan maar dit is niet gebeurd :?
Online kan ik mijn Telemeter niet raadplegen wegens bovenvermeld probleem.

Misschien iets voor TIK om dit algemeen probleem op home-pagina te plaatsen?
wvy
Leecher
 
Berichten: 132
Geregistreerd: 15 Okt 2006 11:15

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor dc-soft op 18 Apr 2011 09:13

Ik heb de klantendienst nu al een week geleden op de hoogte gebracht van het probleem.
Nog altijd niets !
dc-soft
KiloKopieerder
 
Berichten: 509
Geregistreerd: 02 Feb 2011 11:26

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Polleke op 18 Apr 2011 09:21

Na hun verbeteringswerken van deze morgen ook hier nog steeds niets !!
Gebruikers-avatar
Polleke
Leecher
 
Berichten: 200
Geregistreerd: 13 Apr 2011 12:55

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor raf op 18 Apr 2011 09:32

Nog meer bugs. Verslechteringswerken!
raf
GigaGoochelaar
 
Berichten: 1733
Geregistreerd: 11 Jul 2005 07:11

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor johnb op 18 Apr 2011 10:13

Polleke schreef:Na hun verbeteringswerken van deze morgen ook hier nog steeds niets !!

Hier ook nog altijd niet opgelost.
johnb
Surfer
 
Berichten: 41
Geregistreerd: 25 Sep 2008 21:54

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Judge Fredd op 18 Apr 2011 15:06

Voorlopig deze boodschap :

Foutmelding

Je aanvraag kan momenteel niet automatisch verwerkt worden, waarvoor onze excuses. Probeer het later nog even opnieuw.

Indien het probleem blijft aanhouden, neem je gerust contact op met onze klantendienst, dan kunnen we deze aanvraag zo snel mogelijk uitvoeren.
Gebruikers-avatar
Judge Fredd
Leecher
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 28 Okt 2007 11:26
Woonplaats: Aalst

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Polleke op 18 Apr 2011 16:57

en hier deze boodschap...

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikers-avatar
Polleke
Leecher
 
Berichten: 200
Geregistreerd: 13 Apr 2011 12:55

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor BigBoss op 18 Apr 2011 17:09

Polleke plaats jou ongenoegen eens op Telenet twitter.
Daar reageert Charlotte van Telenet veel sneller op.
Dit is niet meer normaal.
BigBoss
Surfer
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 02 Apr 2011 11:45

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor Polleke op 18 Apr 2011 19:19

Het minste wat ze konden doen is al eens een bulk-mail verzenden naar alle getroffen klanten, met daarin de nodige uitleg van wat en waarom en hoelang nog...
Gebruikers-avatar
Polleke
Leecher
 
Berichten: 200
Geregistreerd: 13 Apr 2011 12:55

Re: Mijn Telenet - werkt niet

Berichtdoor marcske op 18 Apr 2011 19:19

net de zelfde melding bij mij zoals poleke
gebeld naar telenet antwoord: men is er mee bezig
je kan niets opvragen telemeter
en kan ook niets doen op mij router van telenet
is al van vorige week lopende
marcske
Pas aangesloten op het internet
 
Berichten: 21
Geregistreerd: 11 Jan 2009 00:25

Volgende

Terug naar Internet

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Baidu [Spider], Google [Bot] en 7 gasten

cron